Vaskuliittipäivä 2018

Vuosikokous ja Vaskuliittipäivä 2018
pidettiin Tampereella Luonnon Hyvä Instituutin tiloissa Sumeliuksenkatu 11.

Tervetulokahvien jälkeen yhdistyksen varapuheenjohtaja Kari Vainikka toivotti läsnäolijat tervetulleiksi ja kertoi lyhyesti yhdistyksen kuulumisia.
Tämän jälkeen pidettiin vuosikokous, joka sujui mukavassa hengessä. Kokous valitsi yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Kari Vainikan.
Päivän ohjelman päätyttyä uusi hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseensa, jossa henkilövalinnat suoritettiin yksimielisesti.
Hallituksen uusi kokoonpano löytyy yhdistyksen kotisivuilta.

Lounaan jälkeen dosentti Jaakko Antonen TAYS:ista kertoi mielenkiintoisesti Tavallisista vaskuliiteista ja niiden hoidosta.
Näistä keskusteltiin yhdessä ja Antonen vastaili samalla moniin esille tulleisiin kysymyksiin.

Jaakko Antonen

Toisena luentona oli Kuntoutumiskeskus Apilan fysioterapeutti Terhi Rajamäen esitys ”Kehon käyttö arjessa”,
sen aikana tehtiin myös muutamia harjoituksia ja saatiin ”kotiläksynä” pari harjoitusta ryhdin parantamiseksi ja kipujen helpottamiseksi arjessa.

Terhi Rajamäki

Antoisia vertaiskeskusteluja käytiin pitkin päivää ja myös kotiinlähtökahvien yhteydessä. Paikalla olleet yhdistyksen jäsenet olivat
varsin tyytyväisiä päivän antiin palautteensa perusteella.

Tässä pieni hyväntuulinen osallistujaryhmämme: