Tervetuloa Suomen Vaskuliittiyhdistyksen kotisivuille!

Suomen Vaskuliittiyhdistys ry on vuonna 2013 perustettu valtakunnallinen potilasyhdistys jonka tavoitteena on edistää tutkimusta ja hoitoa, yhdistää vaskuliittipotilaita sekä tukea sairastuneiden perheitä.

Yhdistys tekee aktiivista yhteistyötä muiden harvinaissairauksia edustavien järjestöjen kanssa.

Suomen Vaskuliittiyhdistys ry on Suomen Reumaliiton jäsenyhdistys ja toimii vaskuliittia sairastavien edustajana Suomessa.

Tässä työssä tarvitsemme jäseniä ja vapaaehtoisia toimijoita. Mitä enemmän meitä on, sitä vahvempi olemme ryhmänä!

Kaipaatko faktoja ja tietoa vaskuliiteista?

Suomen Vaskuliittiyhdistys ry:n julkaisema TIETOJA JA KOKEMUKSIA VASKULIITEISTA - kirja sisältää vaskuliittidiagnoosien kuvaukset ja vaskuliittia sairastavien kokemusperäistä tietoa.

Rare Barometer Voices on yhteisö, johon kuuluvilla ihmisillä on harvinaisia sairauksia ja jotka ovat halukkaita osallistumaan EURORDIS-Rare Diseases Europe-kyselyihin ja -tutkimuksiin.

LIITY JOUKKOON! https://www.eurordis.org/voices/fi

Tämän verkkosivun tarkoitus on auttaa kaikkia, joilla on tai joiden elämään vaikuttaa ANCA-vasta-aineisiin liittyvä vaskuliitti: https://www.myancavasculitis.com/fi/

Hej alla svenskspråkiga!

Jag vänder mig till dig som är svenskspråkig och som drabbats av en vaskulitsjukdom. Jag konstaterades ha fått Granulomatös polyangit för snart 6 år sedan. Jag är nu med i styrelsen för Vaskulitförbundet och jag har lovat försöka nå andra i en liknande livssituation.
Mitt ärende är om eller i vilken mån det finns intresse och behov av att vi skulle bilda en svenskspråkig samtals- och stödgrupp för varandra. Åtminstone i dessa coronatider digitalt, där man kan dela med varandra sin livssituation och erfarenhet av denna sjukdom med varandra, stöda varandra under överenskommen tystnadsplikt. På sikt också i form av fysiska träffar. Dessutom får du, om du känner någon annan vaskulitpatient, också gärna tipsa personen om möjligheten att bli medlem i förbundet och att komma med i en sådan grupp. Välkommen med i gemenskapen!
Du får gärna kontakta mig direkt om du vill. Må så väl!

Anders Kronlund
Tel.nr. 050-3787700